Formació continuada en Mediació

Benvolguts,

Benvolgudes,

 Us informem que el Col·legi d’Advocats de Sabadell ha organitzat per AQUEST DIMECRES una conferència gratuïta, oberta a tots els col·legiats/des de Catalunya, que està homologada pel Centre de Mediació com a formació continuada.

La informació rebuda és la que trobareu a continuació:                                                                         

MEDIACIÓ: INTERVENCIÓ PROFESSIONAL DE L'ADVOCAT  DE PART

DADES DE LA JORNADA:  dimecres 22 de novembre de 2017, a les 18 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15)

Aquesta interessant sessió, adreçada no només a mediadors/es, sinó especialment a advocats/des, anirà a càrrec del Sr. Arturo Almansa López, advocat i mediador, membre de la Junta de Govern de l'ICA de Burgos, conseller del Consell de l'Advocacia de Castella i Lleó, president de l'Associació Espanyola de Mediació Interdisciplinària, membre de la Junta Directiva de la Plataforma per a la col·laboració en Legislació Estatal de la Mediació, i membre de la Subcomissió de Mètodes Alternatius per a la Resolució de Conflictes del CGAE, entre altres, i amb una notable experiència en matèria de resolució de conflictes, que centrarà la seva ponència en qüestions com ara:

- L'advocat pot trobar en la mediació una oportunitat per a ell i per al seu client com a mètode de resolució del conflicte.
- Quins avantatges pot obtenir en la mediació, un advocat o advocada que vol seguir sent lletrat del seu client?
- Des de l'experiència de l'exercici de l'advocacia i el dret col·laboratiu, per què ens serveix la mediació?

El ponent analitzarà aspectes pràctics com aquests i d'altres per conèixer, des de la visió de l'advocacia, aquesta incipient activitat professional.

Important per als mediadors: El seguiment d'aquesta sessió computa (2 h.) com a formació continuada en mediació, homologada pel Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya, un requisit reglamentari (40 hores bianuals) que, recordeu, és indispensable per mantenir-se inscrit com a mediador/a en actiu en els Registres del Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat.

L'assistència a aquesta conferència és lliure i gratuïta per als advocats col·legiats/des de l'ICASBD, i per als mediadors/es inscrits a qualsevol Col·legi de Catalunya.

Heu de confirmar assistència a través del Tel. 93 726 53 55 (Sra. Neus Miquel) o per correu electrònic (neusmiquel@icasbd.org).