Comunicat: 105/2019 – Cursos HELP

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau informar-vos que el Consejo General de la Abogacía Española participarà en tres cursos de formació organitzats pel Consejo de Europa i la Escuela Judicial del Consejo General del Poder Judicial. 

Els tres cursos tenen caràcter semi-presencial i tracten sobre: 1. Drets laborals com a drets humans; 2. Violència contra la dona; i 3. Justícia per a menors. 

Cadascun d’aquests cursos comptarà amb una sessió inaugural de dos dies seguida de tres mesos de formació a distancia sota la supervisió d’un tutor. La sessió inaugural del curs Derechos laborales como derechos humanos se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre d’enguany i les sessions de Violencia contra la mujer i Justicia para menores es faran els dies 10 i 11 d’octubre. Totes les sessions inaugurals es faran a la seu de l’Escola judicial a Barcelona. A continuació, començarà la formació a distancia.  

En aquest sentit, s’obren ara 3 convocatòries per rebre les peticions de participació per a cada curs. Trobareu annexa la informació que ens han facilitat de cadascun dels cursos. 

El termini per presentar candidatures s’acaba el 21 de juliol. 

Ben cordialment,