Comunicat: 184/2019 - Sessions metodològiques CEJFE – ICAFI

Estimats company@s mediador@s,

Em plau comunicar-vos que des de la Comissió de Mediació de l’ICAFI hem arribat a un acord amb el Centre de Mediació Privada de la Generalitat de Catalunya pel qual, les sessions metodològiques que es feien mensualment des del CEJFE i es podien veure als Serveis Territorials del Departament de Justícia a Girona on s’acreditava l’assistència, es podran rebre en directe a la seu del Col·legi d’Advocats de Figueres, carrer Llers, núm. 13.

Aquesta formació computarà com a hores de formació continuada i la certificarà el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), de la mateixa manera que es feia fins ara, quan anàveu a Girona.

Per rebre aquest certificat d'assistència a la formació és imprescindible donar-vos d’alta en el Centre d’Estudis Jurídics (si encara no ho esteu) i omplir el formulari corresponent a la sessió que pertoqui, a més de signar un full d’assistència que tindrem a l’ICAFI el mateix dia de la sessió.

Podreu trobar un enllaç i més informació al butlletí ADR que rebem de la Generalitat mensualment, al web del CEJFE o cliqueu directament l’enllaç https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/login.

Aquest acte queda obert a tots els mediadors del partit judicial de l’Alt Empordà. 

Data propera sessió: 19 de novembre de 2019, a les 13.00 h.

Lloc: Seu de l’ICAFI a Figueres, carrer Llers, 13.

Títol: «La mirada del coaching en un procediment de mediació»

Ponent: Beatriz Auber

Preu: Gratuït

Ben cordialment,