Comunicat 26/2020 – Cursos de formació del Consejo General del Poder Judicial

Benvolgudes i benvolguts,

Des del 17 de febrer de 2010, el Consejo General de la Abogacía Española y el Consejo General del Poder Judicial van subscriure un conveni marc de col·laboració en el qual, entre altres qüestions, s’estableix la intervenció del membres de la carrera judicial en el cursos de formació de l’advocacia, així com d’advocats de l’escola judicial. 

Arran d’això, com en anys anteriors, el Consejo General del Poder Judicial ha remès la relació d’activitats formatives que ofereixen places per a advocats, indicant les dates de celebració dels diferents cursos i jornades, així com el nombre de places assignades. 

Us adjuntem la informació d’aquesta activitat formativa. Tingueu present que tramitaran les sol·licituds per ordre d’arribada al Consejo General de la Abogacía Española, i prioritzaran als que no hi han participat en altres ocasions. 

El Consejo General de la Abogacía Española assumeix el cost de l’allotjament i el desplaçament a la ciutat on es faci l’activitat formativa. 

Atès l’elevat nombre de peticions, només responen als sol·licitants seleccionats per a assistir als cursos, i el termini  aproximat és d’un mes abans que s’iniciï l’acció per a la qual s’hagi admès. Si en aquella data no s’hagués pogut contactar amb la persona interessada, entendran que no hi pot participar. 

La data límit de presentació és el 3 de febrer a l’adreça de correu electrònic: planformacion@abogacia.es  

I cal indicar les dades següents: 

Nom:

Col·legi d’adscripció:

Correu electrònic:

Tel. de contacte:

DNI: 

Ben cordialment,