Comunicat 63/2020 – Mediació: Sessió metodològica del 10 de març

Benvolgudes i benvolguts,

Us recordem que el proper dimarts dia 10, de 13 a 14 h, tindrà lloc la Sessió metodològica de març. La Mediació a l'àmbit cooperatiu: les emocions de les empreses (44/402/1/2020); si encara no us hi heu inscrit hi sou a temps!!!

Com sempre, a l’ICAFI ens connectarem en directe perquè pogueu assistir-hi des d’aquí.

Sessió metodològica març:

La mediació a l'àmbit cooperatiu: les emocions de les empreses 

En aquesta sessió, ens aproparem als conflictes que es produeixen amb més freqüència en l’àmbit cooperatiu i coneixerem els sectors més demandants i les preferències de les cooperatives respecte dels diversos sistemes de resolució de conflictes (conciliació, mediació o arbitratge) i els seus efectes.

Posarem una atenció especial a descobrir quines són les emocions de les empreses i què espera el soci d’una empresa en la qual és propietari d’un patrimoni comú i de la qual depenen la seva feina, el seu habitatge, els seus estalvis, l’educació dels fills o l’assegurança de salut, entre d’altres aspectes.

I, finalment, veurem com n’és, d’important, conèixer el funcionament i el dret de les cooperatives i analitzarem les incerteses que impedeixen poder superar els conflictes per trobar solucions realitzables, adequades per a ambdues parts i que no comprometin la continuïtat de les empreses.

Dimarts 10 de març de 2020, de 13 a 14 h

Cordialment,