Comunicat 64/2020 – Calendari del trasllat del Departament de Justícia al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya

Benvolgudes i benvolguts,

Us comuniquem que des del 2 de març fins al 27 d’abril, i de forma gradual, bona part de les unitats del Departament de Justícia es traslladen al nou complex del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya a Barcelona situat al carrer del Foc, núm. 57, 08038 de Barcelona, al barri de la Marina del Port, i el nou telèfon general de contacte serà el 93 85740 00.

La creació d’aquest Districte Administratiu és el projecte de concentració de dependències administratives de caràcter multidepartamental i corporatiu de més envergadura que ha dut a terme la Generalitat de Catalunya.

El complex introdueix noves formes de treballar i interactuar, per mitjà d’una nova concepció dels espais que permetran assolir els objectius de màximes eficiències arquitectòniques i energètiques. Des d’un punt de vista de model organitzatiu i funcional, el nou Districte Administratiu suposa la concentració d'unitats de diferents departaments, permetrà racionalitzar i optimitzar els espais de treball de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, dispersos ara en diferents ubicacions al centre de la ciutat i racionalitzar i optimitzar així el model de funcionament en consonància amb les noves formes de treballar en l'Administració que repercuteixin en un servei a la ciutadania més àgil, eficient, proper i transparent.

En el document que us enviem annex hi veureu reflectit el calendari del trasllat perquè tingueu constància de la data prevista per a cada unitat concreta del Departament. Tanmateix, si us sorgeix algun dubte o teniu dificultat per contactar amb ells durant aquest període, podeu adreçar-los una consulta per mitjà d’aquest Formulari de contacte, tot seleccionant del desplegable l’opció “ALTRES” i indicant el vostre telèfon dins del formulari. Així, ens posaran en contacte amb vosaltres de seguida per aclarir-vos qualsevol qüestió que us calgui.

Cordialment,