Comunicat 132/2020 Sessions formatives

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem de varies sessions formatives:

Dimarts dia 28 d’abril de 12 a 13:30 conferencia on -line  "Insolvències i Segona Oportunitat en temps de crisi", on abordarà la perspectiva del mecanisme de segona oportunitat davant els efectes de la COVID-19. La presentació de l'acte anirà a càrrec de Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i comptarà amb la participació d'Elisa Escolà, advocada; José María Fernández Seijo, magistrat de la secció 15a de l'Audiència Provincial de Barcelona; Octavio Gracia, economista, jurista; i Borja Pardo, advocat. Moderen l'acte Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB, i Martí Batllori, advocat.

Entre altres temes, es tractarà:

  • La perspectiva del mecanisme de segona oportunitat després dels efectes devastadors de la COVID-19.
  • L'acord extrajudicial de pagaments: la solució als deutors nascuts d'aquesta crisi?
  • Interpretació dels tribunals de les qüestions més controvertides de la Llei.
  • Mesures urgents per a la protecció de les persones més vulnerables.

Enllaç a la publicació web d'aquest contingut on es troba l'enllaç per a la inscripció on line.

Dimarts dia 28 d’abril de 12 a 13:30 conferencia on -line “La problemàtica dels arrendaments de locals de negoci: clàusula rebus vs suspensió del contracte'”. La presentació de l'acte anirà a càrrec de Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i comptarà amb la participació Cristina Vallejo, advocada i diputada de la Junta de Govern del ICAB, responsable de formació, Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil a la UV i ex magistrat de la Sala 1.ª del Tribunal Suprem, Francisco Pertiñez, professor titular de Dret Civil de la UG i Alberto Torres, advocat Director Jurídic de Sepín. Presidentes de la Secció de AVE-PH e INM del ICAM. Modera l'acte Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB.

L’enllaç a la publicació web d'aquest contingut on es troba l'enllaç per a la inscripció on line

Càpsules formatives: Es poden veure en diferit , Accedint en l’enllaç hi ha el un menú de recerca per matèries/especialitats.

Durant aquest temps d’estat d’alerta totes les formacions on -line son gratuïtes, tan conferencies, capsules, com webinars i que es poden veure amb diferit.

Les formacions que enviem que les presenta I fa ICAB també son gratuïtes per tots els lletrats independentment siguin o no del ICAB. 

Cordialment,