Comunicat TO 6/2020 - Justificacions del mes de juliol i pagaments TOAD

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que es tornaran a avançar el màxim possible els pagaments dels serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut. 

Per això tornem a demanar-vos que ens feu arribar tots els justificants el darrer dia de cada mes, és a dir, aquest mes ho hem de tenir tot el divendres 31 de juliol.

Penseu que darrera de les vostres justificacions hi ha una gran part de feina administrativa que també cal accelerar. Aquesta tasca és més àgil si aneu portant o enviant les justificacions en el moment que feu les actuacions i no espereu a final de mes.

Hem habilitat un nou correu electrònic on podreu enviar les justificacions. No hi ha cap problema si les esteu enviant als altres correus, però serà més àgil per nosaltres si ho centralitzem tot en un mateix correu i us agrairem que us aneu acostumant a fer-ho així. Aquest correu és del domini “icafi.org” i és: 

justificacions@icafi.org

Quan envieu el correu amb els justificants, demaneu sempre confirmació, i si no és possible, espereu a que us acusem nosaltres la recepció, així us assegureu la presentació. Intenteu adjuntar fitxers només en format pdf i procureu no enviar-los en formats imatge (jpeg, gif, tiff, png, ........)  perquè es veuen malament i són molt grans.  

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Com sempre, gràcies per la vostra col·laboració,