Comunicat 201/2020 - "LAB EMPRENDIMIENTO JURIDICO Y PANEL EXPERTOS"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau informar-vos que avui a les 12h, la Fundación Mutualidad de la Abogacía ofereixLab Emprendimiento Jurídicouna mesa rodona online amb un panell d’experts del sector jurídic en la qual analitzaran reptes i oportunitats del sector.

Es tracta d’un esdeveniment online interactiu on s’aprofundirà sobre l’emprenedoria en el sector jurídic de la “nova normalitat”.

La mesa es dividirà en tres blocs: el primer posarà el focus sobre els reptes i les oportunitats en el sector, seguit d’un segon adreçat a les habilitats i coneixements que es valoren en el món jurídic, especialment després de la irrupció de la pandèmia i els canvis que ha suposat a tots els nivells. I en darrer terme, la sessió estarà orientada a presentar el Lab Emprendimiento Jurídico, recent iniciativa de la Fundación per impulsar el talent emprenedor dins del sector legal.

El panell d’experts convidats el composaran Joaquín Muñoz, advocat i Head of Digital Law a ONTIER; Andrés Ruiz Pérez, fundador de todojurista.com i advocat especialitzat en tecnologia a Metricson; Isabella Galeano, Fundadora de Technolawgist i membro del Consejo Joven de Fundación Mutualidad Abogacía; Blanca Torrubia, directora del Máster d’accés a l’Advocacia a la Universitat UOC i, Lourdes Carballo, degana de l’I·llustre Col·legi d’Advocats de Vigo. Per part de la Fundación Mutualidad Abogacía, José Francisco Galván com a presentador de la taula rodona i Alicia Simón i Patricia Moraleda, de l’equip de Fundación Mutualidad Abogacía, que seran les encarregades de moderar la sessió online.

Ben atentament,