Comunicat 231/2020 - Nova edició del CURS DE MEDIACIO 2020-2021 (on-line)

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que, sota la direcció del Sr. Antoni Vidal, el proper dia 6 de novembre de 2020, a les 16.00 h, s’inaugurarà una nova edició del curs de MEDIACIÓ 2020-2021. En l’acte inaugural virtual intervindran:

- La Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excma. Sra. Maria Eugènia Gay Rosell

- El President de la Comissió de Formació, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu Casals

- La Presidenta de la Comissió de Mediació, l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida

- El Director del curs, Sr. Antoni Vidal Teixidó.

Com podreu comprovar, en aquesta edició hem afegit novetats importants amb relació a edicions anteriors, ateses les circumstàncies excepcionals en què ens trobem arran de la crisi sanitària de la COVID-19. La més rellevant ha estat l’adaptació de l’activitat pedagògica en format presencial al format online, la qual cosa ha estat un repte considerable. Estem treballant mitjançant estratègies i recursos telemàtics, aplicant els millors models d'ensenyament en línia, per oferir un enfocament pràctic i interactiu, sobre la base de tres pilars:

1.- Pel que fa a la tipologia de curs, és essencialment on-line (plataforma formativa), amb videoconferències, tot i que en acabar cada un dels tres mòduls, es farà una sessió presencial-pràctica per a cada un d’ells.

2.- Avaluació continuada

3.- Metodologia docent

Tant el contingut del programa formatiu com la metodologia es desenvolupen amb més detall al programa formatiu que us adjuntem en aquest correu.

Per a la vostra informació, estem realitzant gestions amb el Centre de Mediació de la Generalitat per sol·licitar la renovació de l’homologació del curs.

Podeu accedir als continguts i inscripció del curs en el següent enllaç web:  https://www.cicac.cat/?p=9537

Ben cordialment,