Nota Informativa pels lletras adscrit als Servei del Torn d'Ofici

Apreciats/des companys/es,

Us recordem que és molt important que ens presenteu totes les justificacions d'aquest any al més aviat possible perquè, com sempre, la Generalitat es manté molt susceptible als canvis de període respecte als pagaments dels mòduls.

Per això, agrairem que repasseu els assumptes del 2009 i que ens feu arribar el que tingueu pendent abans del dimarts 5 de gener ja que, posteriorment, no podrem tramitar res.

En el mateix sentit, recordar-vos que la Generalitat ens ha indicat que ens tornarà totes les butlletes que no disposin de les dades econòmiques que s'hi demanen i, sobretot, les que no disposin del DNI/NIF/PASSAPORT o de l'adreça de l'assistit. L'any 2009 ens van avisar verbalment de l'aplicació estricte de criteris i per al 2010 ja no hi haurà més advertiments.

Si us plau, tingueu en compte aquestes indicacions i mireu d'acomplir-les abans de lliurar-nos les butlletes, perquè no podrem entrar-les al programa i les liquidacions mensuals se'n ressentiran.

Quant al canvi de programa informàtic, us comuniquem que ja estem connectats directament a la Generalitat i els mesos els tanquen de manera autòmatica; per aquesta raó, tot allò que no estigui presentat el 5 de cada mes respecte l'anterior (sigui o no cap de setmana i/o festiu), NO ES PODRÀ JUSTIFICAR.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració,