Comunicat 267/2020 - WbinCICAC-TECH: "Teletreball: És matèria preeminent en la nova regulació laboral del SXXI?"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies, organitzant un segon WbinCICAC-TECH que porta per títol “FAKE NEWS: Però, -Qui decideix que és desinformació?, serà el divendres, 20 de novembre de 2020, a les 16:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de n’Encarna Orduna, Vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICA Reus, i d’en Joan Martínez, President de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i Degà de l‘ICAVOR.

La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jaime Lapaz, Diputat de Junta de l’CASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

Pel que fa als ponents, comptaran amb la presència dels següents:

 

  • Sr. Borja Adsuara Varela, Advocat expert en estratègia i comunicació digital.  Professor Univerdad Complutense de Madrid.
  • Sra. Montserrat Nebrera González, Llicenciada en Filosofia Política i en Filologia Clàssica. Coordinadora i Professora de Dret Constitucional de la UIC.
  • Sr. Marc Amorós Garcia, Periodista, guionista i autor de llibres sobre Fake News.

A continuació us facilitem l'enllaç per tramitar la inscripció:

 https://zoom.us/webinar/register/WN_FB29e9i7TZ-1s38nuaWlAw

Ben cordialment,