Comunicat 270/2020 - VII Jornades sobre la prevenció i repressió del blanqueig de capitals

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que el CGAE ha programat les VII Jornades sobre la prevenció i repressió del blanqueig de capitals, amb el lema “La lucha contra el blanqueo. Una obligación de todos”, per al 26 de novembre, però com a conseqüència de la situació de crisis sanitària, no es podrà celebrar presencialment i s’oferirà online.

Us adjuntem l’enllaç https://www.abogacia.es/formacion/jornadas-prevencion-blanqueo-2020/ que inclou el programa científic de les Jornades i el butlletí d’inscripció. La quota és gratuïta perquè les assumeix el Consejo General de la Abogacía Española en el pla d’ajuts especials COVID aprovades.

Qualsevol problema tècnic que pugui sorgir es podrà tractar via telefònica 91 150 10 03 o mitjançant correu electrònic a soporte@formacionabogacia.es

Amb la jornada es pretén centrar les intervencions en els temes de màxima actualitat i des de perspectives diverses. Així tractaran amb la lògica limitació que el temps imposa la transposició de la cinquena directiva i la reforma en curs de la llei de prevenció, les noves tendències jurisprudencials en matèria del delicte de blanqueig o qüestions d’índole més pràctica, com la nova guia de titulars reals confeccionada pel col·legi de registradors. També tractaran altres temes que, tot i recurrents, no deixen de ser actuals como el secret professional o la creació de l’òrgan centralitzat de prevenció de l’advocacia. Però no es  limitaran a l’actualitat en el dret intern sinó que també pretenen tenir una panoràmica de cap a on adreça la UIE els seus passos.

Per a tot això, comptaran amb especialistes d’una gran qualificació i experiència i a més a més diversificats en els distints àmbits de l’activitat jurídica.

En la confiança que considerareu interessant la temàtica plantejada, ben atentament,