Comunicat 284/2020 - Obertura curs de Preparació per al procés selectiu per a l'ingrés a la Carrera judicial per la categoria de magistrat/da

Benvolgudes i benvolguts,

Des del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) ens informen que han obert una convocatòria del Curs per a la preparació del procés selectiu per a l’ingrés a la Carrera judicial per la categoria de magistrat/da, entre juristes de reconeguda competència, amb més de deu anys d’exercici professional en matèries pròpies dels òrgans de l’ordre jurisdiccional civil, penal o mixt.

Per sol·licitar una plaça en el curs del CEJFE:

1.     Us heu d’inscriure a una única jurisdicció en l’apartat d’inscripcions a cursos del CEJFE. Aquí trobareu també els diferents manuals per accedir-hi.

2.     Un cop a dins heu d’anar a l’apartat “preparació opositors” i marcar la jurisdicció que us interessi.

3.     Finalment anar al final de la pàgina i clicar “inscriure-m’hi”. Rebreu un correu conforme heu fet la inscripció de forma correcta.

4.     Un cop inscrits a l’ordre jurisdiccional escollit heu d’enviar un correu electrònic a uiajcejfe.dj@gencat.cat adjuntant un breu currículum vitae (no més de tres fulls) i també el full d’autoavaluació emplenat de l’actual convocatòria del BOE.

Sense aquesta tramesa no es tindrà en compte la inscripció al curs.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 6 de desembre de 2020 i durant la segona quinzena de desembre s’informarà de l’admissió al curs.

L’inici de la formació serà la setmana de l’11 de gener del 2021 i es preveu una durada de 6 mesos.

Trobareu el programa del curs i  tota la informació i la documentació per fer la sol·licitud a la Web del CEJFE.

Cordialment,