Comunicat 286/2020 – Intel·ligència artificial i risc de discriminació

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies, organitzant un tercer WbinCICAC-TECH en commemoració del dia internacional dels Drets Humans, el qual porta per títol “Intel·ligència artificial i risc de discriminació”, serà el dijous, 10 de desembre de 2020, a les 17:30 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de na Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICA Barcelona, i d’en Joan Martínez, President de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i Degà de l‘ICAVOR.

La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jaime Lapaz, Diputat de Junta de l’CASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sr. Rafael Ribó, Síndic de Greuges.
  • Sra. Maria Teixidor, Advocada ICAB. Empresària i assessora a empreses culturals i start-ups tecnològiques. Mediadora i negociadora en conflictes.
  • Sr. Alessandro Mantelero, Professor associat de Dret Privat i Ètica i Protecció de Dades a la Universitat Politècnica de Torí. Expert científic del Consell d'Europa en IA i protecció de dades.
  • Sra. Karma Peiró, Periodista especialitzada en Tecnologies de la Informació i les comunicacions (TIC). Co-directora de la Fundació Visualització per a la Transparència (ViT)

Ben cordialment,