Comunicat 291/2020 - Webinar: Tècniques del "Problem Solving" - per a mediadors i mediadores

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic ofereix els propers 1 i 3 de desembre de 2020 de 16.00 a 17.00 hores mitjançant la plataforma digital ZOOM la jornada sota el títol, “Tècniques del “Problem Solving” per a mediadors i mediadores”

El Problem Solving Estratègic es distingeix per lús de lògiques no ordinàries per aplicar en la planificació com en la intervenció directa de situacions humanes que necessiten canvi. 

L’objectiu d’aquest taller és conèixer a nivell pràctic que és el “problem solving” i quines eines ens aporta en la resolució de conflictes per poder-les incorporar i aplicar.

Existeix molta literatura sobre els diferents models de Problem Solving, el model que es presentarà és la formulació original del Centre de Teràpia Estratègica d’Arezzo (Itàlia) que representa l’evolució moderna de la tradició de l’Escola de Palo Alto.

Aquesta ponència anirà a càrrec de la Sra. FUENSANTA OCAÑA, Advocada Mediadora, Màster Comunicació i Problem Solving (CTE Arezzo-Itàlia) , Màster Psicologia de la Comunicació i  Cognició (UAB) Investigadora i membre de l’equip del projecte “Grabació i anàlisis de la comunicació en sessions de mediació per l’optimització de les tècniques de comunicació” Departament Justícia. Generalitat de Catalunya.

Aquestes jornades acrediten 1 hora cadascuna de formació continua pel Centre de Mediació de Catalunya.

Per a inscripcions gratuïtes: www.cicac.cat

Cordialment,