Comunicat 315/2020 - CGAE: Curs sobre arbitratge internacional - Gener-Febrer de 2021

Benvolgudes i benvolguts,

L’èxit de la primera edició del programa Executive sobre Arbitratge internacional ha empès el CGAE a organitzar-ne una de nova. El curs el dirigeix la sòcia del despatx d’advocats Roca Junyent i directora del seu departament d’arbitratge, Marlen Estévez, i compta amb la col·laboració de la Cort Internacional d’Arbitratge de Madrid (CIAM) i la Cambra de Comerç Internacional (ICC).

Centrat en arbitratge comercial, té 15 sessions en línia en directe més una de networking; durant les sessions, els participants podran plantejar tots els seus dubtes als ponents. El programa, que trobareu aquí annex, té grans experts de l’arbitratge com a ponents.

La plataforma de formació acollirà totes les gravacions i el material formatiu que facilitin els ponents.

Cada ponència va lligada a un test que hauran de complimentar els participants i que, amb el treball de final del curs, permetrà obtenir un certificat acreditatiu de la formació en arbitratge expedit pel Consejo, la Cort Internacional d’Arbitratge de Madrid (CIAM) i la Cambra de Comerç Internacional (ICC).

El cost del curs és de 250 €. La data d’inici està prevista per al dilluns 18 de gener i el termini d’inscripció s’acaba el divendres 15 de gener.

La inscripció s’han de fer a través de la plataforma de formació del Consejo.

Formalitzada la inscripció i el pagament, el participant rebrà una contrasenya per accedir al curs.

Qualsevol problema tècnic que pugui sorgir sobre la plataforma es resoldrà telefònicament via 91 150 10 03 o per correu soporte@formacionabogacia.es.

Si us cal cap aclariment, podeu adreçar-vos a planformacion@abogacia.es.

Ben cordialment,