Comunicat 323/2020 - WbinCICAC: "Anàlisi RDL 37/2020, de 22 de desembre, sobre les mesures urgents davant les situacions de vulnerabilitat social i econòmica en l'àmbit de l'habitatge i en matèria de transports"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, M. Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol  "Anàlisi RDL 37/2020, de 22 de desembre, sobre les mesures urgents davant les situacions de vulnerabilitat social i econòmica en l’àmbit de l’habitatge i en matèria de transports” se celebrarà el dimarts, 12 de gener de 2021, a partir de les 18:30 hores, en format en línea a través de la plataforma Zoom.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de M. Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’ICAB, i de Rogeli Montoliu, President de la Comissió de Formació del CICAC i Degà de l‘ICAVIC.

La moderació de la ponència anirà a càrrec d’Eva Ribó, Tresorera del CICAC i Degana de l’ICASF, i de Jesús Sánchez, Secretari de l’ICAB i membre de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB.

Pel que fa als ponents, comptaran amb la presència dels:

  • Laura Fusté i Andreu, Responsable de l'Oficina Comarcal d'Habitatge del Vallés Oriental
  • Alisa Salaján, Tècnica jurídica d’habitatge del Prat de Llobregat “Prat Espais”
  • Carles Sala, ex Secretari d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya
  • Verónica Dávalos Alarcón, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC
  • Martí Batllori, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC i responsable del grup de Segona Oportunitat.

A continuació us facilitem l'enllaç al Webinar:

Ben cordialment,