Comunicat: 23/2021 - WbinCICAC "GUIA DE LES BONES PRÀCTIQUES SOBRE ESCRITS, INFORMES ORALS I ACTUACIONS JUDICIALS"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau anunciar-vos que la Comissió de la CRAJ del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un wbinCICAC per al dimecres, 10 de febrer de 2021, de les 12.00h a les 13.30h, en format en línia a través de la plataforma Zoom, que sota el títol "Guia de les Bones pràctiques sobre escrits, informes orals i actuacions judicials”,  informarà sobre el seu contingut, en la qual es regulen les bones pràctiques a seguir per a la presentació d'escrits per part dels professionals que exerceixen l'advocacia, per als informes orals que aquests realitzen davant els tribunals i per a les resolucions judicials que dictin els jutges i les jutgesses, a l'objecte de propiciar que l'activitat judicial i de tots els operadors jurídics involucrats resulti més àgil i eficient en benefici de tots. Aquesta Guia és fruit del conveni signat el passat 13 de gener, per la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, l’Excma. Sra. M. Eugènia Gay, i el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’Excm. Sr. Jesús Maria Barrientos.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. M. Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i de l’Excm. Sr. Jesús María Barrientos, President del  Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l’Il·lma. Sra. Cristina Vallejo, Diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i Membre de la Comissió de la CRAJ del CICAC.

Com a persones ponents de la sessió intervindran:

  • Il·lma. Sra. M. Eugenia Alegret, Magistrada i expresidenta del TSJC (2004-2010)
  • Excm. Sr. David Casellas, Degà de l’Il·lustre Col·legi de la Advocacia de Manresa
  • Il·lm. Sr. Juan Francisco Garnica Martin, Magistrat de la Audiència Provincial de Barcelona n. 15
  • Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, Secretari de la Junta de Govern de l’ICAB

A continuació, us facilitem l'enllaç a la publicació web d'aquest contingut:

https://www.cicac.cat/2021/02/wbincicac-guia-de-les-bones-practiques-sobre-escrits-informes-orals-i-actuacions-judicials/

I l’accés a les inscripcions via ZOOM:

https://zoom.us/webinar/register/WN_Q7ITPNHRRKS7I89lnz5gS

Ben cordialment,