Comunicat 37/2021 – CGAE: pagoscertificados.com

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau anunciar-vos que l’Abogacía española ha llançat la primera plataforma de contractació digital i pagaments.

Aquesta plataforma situa els advocats com a professionals clau en la consecució d’acords econòmics, ja que ens permetrà tancar contractes online i fer pagaments dels acords esmentats en menys de 72 hores, amb el nivell de garantia jurídica més alt del mercat, essent, en molts casos una alternativa més àgil que el compte de consignacions judicials del Ministerio de Justicia.

Fent un cop d’ull al web Pagoscertificados.com comprovareu que aporta immediatesa i seguretat a l’hora d’assolir i formalitzar acords judicials i extrajudicials online, que ens posiciona com a intermediaris imprescindibles i que ens fa eficaços en el procés de l’acord i en liquidar els pagaments.

Tot plegat es fa a través d’un procediment automatitzat de transacció que conclou, en el cas que es ratifiqui, amb la firma digital i la certificació que acrediti l’acord, facilitant-ne la realització i el cobrament de les quantitats que s’hi estableixin, gràcies a la seva integració amb Caixabank com a proveïdor de serveis de pagament.

En el llançament d’aquest sistema de contractació digital i de pagaments online l’ Abogacía española torna a situar-se a l’avantguarda mundial en la seva aporta ferma per la transformació digital de la professió.

I, com no podia ser d’una altra manera, s’acompleixen els requisits que estableix la normativa en matèria de protecció de dades, dret a l’honor, normativa vigent de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, així com amb els principis i valors deontològics que són propis dels operadors jurídics als quals va adreçar el sistema.

Per a més informació o resposta a dubtes, accediu a https://www.abogacia.es/servicios/abogados/pagos-certificados/

Ben cordialment,