Comunicat 38/20201 - wbinCICAC "Guia de Bones pràctiques en matèria d'acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau anunciar-vos que la nostra Comissió de Formació ha organitzat un wbinCICAC  pel divendres, 12 de març de 2021, de les 12:00 a les 13:30 hores, en format en línea a través de la plataforma Zoom, que sota el títol  " Guía de Bones pràctiques en matèria d’acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet”, informarà sobre l’itinerari a seguir pels professionals i operadors jurídics de la segona oportunitat, amb l’objectiu de facilitar la tramitació del procediment i aclarir els dubtes que se’ls presentin durant el procés.

Aquesta Guia és el resultat de l’estudi d’un grup de professionals escollits d’aquest àmbit, incloent-hi tant la judicatura, com l’advocacia, la notaria i els lletrats de l’Administració de Justícia. Va ser dirigida i coordinada pel magistrat de l’Audiència provincial de Barcelona, José Maria Fernández Seijó. La guia va dirigida a aquelles persones en procediment de la segona oportunitat (exonerar els deutes).

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i de la Sra. Núria Clèries Nerín, Directora del Centre d’Estudis (CEJFE)

La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez, Presidenta de la Comissió de Mediació del CICAC i Degana de l’Il·lustre col·legi d’advocats i advocades de Tortosa.

La cloenda anirà a càrrec del Secretari i President de la Comissió de Formació del CICAC, i Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu i Casals.

Les persones conferenciants són:

- Il·lm. Sr. José María Fernández Seijó, Magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona

- Sr. Ángel Serrano de Nicolás, Notari

- Sr. Martí Batllori, Advocat i membre de la Comissió de Normativa CICAC-ICAB

A continuació, us facilitem l'enllaç a la publicació web d'aquest contingut:

https://www.cicac.cat/?p=22549

I l’accés a les inscripcions via ZOOM:

https://zoom.us/webinar/register/WN_fIusFTbFRNuPV6KwwRtfSQ

Ben cordialment,