Servei de consultoria en línia de l’editorial Tirant lo Blanch

Benvolguts companys,

Us recordem que el  Col·legi d'Advocats de Figueres posa a disposició dels seus col·legiats l'exclusiu servei de Consultoria de l'editorial Tirant lo Blanch.

Aquest nou servei permet realitzar consultes jurídiques en línia, substantives o processals, l'equip d'experts juristes de Tirant que respondran en un termini no superior a 72 hores des de la seva autorització.

El servei de consultoria de Tirant permet plantejar qüestions sobre qualsevol branca del Dret: civil, penal, administratiu, laboral, mercantil, tributari, etc. oferint la possibilitat de realitzar noves preguntes sobre la qüestió.
La consultoria ofereix accés visual a les consultes realitzades per tots els usuaris amb total salvaguarda de la privacitat, de manera que el col·legiat pot fer una altra qüestió sobre les pròpies respostes o formular una nova pregunta.

Per accedir al la consultoria els usuaris han d'entrar a la base de dades Tirantonline a través del Col·legi i prémer en el Servei de consultoria, a la zona premium.

El servei de consultoria es troba a l’àrea privada de Tirantonline de manera que el sistema requerirà a l'usuari que es registri amb un nom d'usuari i un correu electrònic.

Per accedir a aquest servei de forma individualitzada és necessari introduir el usuari de personalització.

Esperem que aquest servei que el Col·legi posa a la vostra disposició de forma gratuïta contribueix a facilitar-vos i millorar el vostre treball professional.