Concert de Cap d’any al Teatre Jardi

Benvolguts companys,

La Fundació Orquestra de Cambra de l’Empordà organitza de nou el “Concert de Cap d’Any a TV3”. Aquesta serà la 4art edició del concert que s’emet per TV3 el dia 1 de gener al matí i que amb èxit de públic cada vegada més gran, està dedicat íntegrament a la música catalana.  

Com potser ja sabeu, aquest concert s’enregistra amb anterioritat, i concretament aquest any la gravació es farà el dijous 29 de novembre al teatre “El Jardí” de Figueres a les 10 del vespre. Aquesta nit, tothom es vesteix i s’ambienta com si fos el matí del dia 1 de gener i – com de fet passa – com si tot Catalunya ens estigués mirant.

El concert d’enguany està dedicat a la música catalana de finals del segle XIX i principis del XX on el nostre país recollia i adaptava les noves tendències europees: valsos, polques, masurques, scottish... i creava els seus ritmes propis: sardanes i americanes (havaneres).  

Tots els col·legiats i un acompanyant disposaran d’un 20% de descompte en la compra anticipada de l’entrada. El cost de l’entrada és de 25€, quedant doncs a 20€. Caldrà presentar el carnet de col·legiat en el moment de la compra.  

La compra de les entrades es poden fer trucant al telèfon de la seu de la Fundació Orquestra de Cambra de l’Empordà els matins (telèfon 972.67.07.90) o escrivint al correu joancosta@fundaciooce.com.

 Esperant que aquesta oferta us agradi i per tal que us aneu ambientant us adjuntem els enllaços de les tres darreres edicions perquè gaudiu d’aquest  esdeveniment que ja s’està tornant un clàssic de les dates nadalenques.