Concentració 20 de novembre a les 12:00 davant els Jutjats. NO A LES TAXES.

I.- CONCENTRACIÓ DAVANT EL JUTJAT EL DIA 20 de NOVEMBRE DE 2013 a les 12 h.

Concentració 20 de Novembre NO a les TAXES .

¡Les taxes judicials han de ser derogades !

Coherent amb la ferma posició del Consell General de l'Advocacia davant la contestada Llei de Taxes ( Llei 10/2012 ) i amb motiu del primer aniversari de la seva aprovació , continuem amb més força que mai amb les accions iniciades en el seu moment donats els perniciosos efectes en tots els sentits per a la ciutadania.

El Consell General de l'Advocacia ha convocat una nova concentració en totes les seus judicials d'Espanya el proper 20 de novembre a les 12 hores , per a la qual us demanem tant la vostra assistència personal com la difusió d'aquesta convocatòria a familiars, companys, coneguts, amics i ciutadans en general.

Les taxes judicials afecten el dret fonamental d'accés a la Justícia. És la nostra obligació com advocats informar la ciutadania de la gravetat i perniciosa incidència d'aquesta llei, ja que la limitació de l'accés a la justícia suposa una vulneració del dret fonamental a la tutela judicial efectiva i una restricció per exigir i fer valer tots els altres drets.

Fem-nos sentir units !

II.- ADHESIÓ A L’INICIATIVA DE RECOLLIDA DE FIRMES CONTRA LA LLEI DE TAXES

El Col·legi d'Advocats de Figueres s’adhereix a la iniciativa que ha promogut l’advocat de Vigo Fabian Valero a través de Change.org per recollir firmes contra la Llei de Taxes.

L'objectiu d'aquesta acció és aconseguir l'adhesió tant d'advocats com de ciutadans per exigir la derogació immediata de les taxes judicials que suposen un veritable obstacle en l'accés a la justícia.

Des l'ICAFI animem a tots els nostres col·legiats i col·legiades a subscriure aquesta campanya mitjançant la signatura de la petició a través del següent enllaç: http://www.change.org/es/peticiones/a-alberto-ruiz-gallard%C3%B3n-derogaci%C3%B3n-de-la-ley-de-tasas-judiciales

III.- FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES RENUNCIA  A INTERPOSICIÓ D’ACCIONS JUDICIALS PER ELEVADA QUANTIA DE LA TAXA

Amb la finalitat de poder reunir quants més casos millor i poder fer més pressió, us recordem la necessitat que aquells dels nostres clients que no hagin entaulat un procediment conseqüència de no poder pagar les taxes, ho posin per escrit omplint el formulari que es troba en el següent enllaç, http://www.abogacia.es/wp-content/uploads/2012/11/Formulario-Renuncia-Elevada-Cuantia-de-TasaOK.pdf

el qual posteriorment s'ha de lliurar al Col·legi.