Jornada sobre el Pla Nacional sobre Empresa i Drets Humans d'Espanya, la mediació com a mecanisme d'accés al remei.

Benvolguts i benvolgudes,

La Fundación Abogacía Española amb la col·laboració amb el Consell de l’Advocacia Catalana us convida a la jornada : “Les empreses i els drets humans”, en relació al Pla Nacional sobre Empresa i Drets Humans d’Espanya.

Presentació de la Jornada:

L’adopció del Pla d’Empresa i Drets Humans modifica significativament el panorama de la defensa dels drets humans en l’àmbit de les activitats empresarials.

Els avenços en aquesta qüestió es perfilen des de l’òptica basada en el remei extrajudicial que inclouen mecanismes dirigits a promoure la mediació i l’arbitratge. Juntament amb altres institucions, el paper de l’advocacia prendrà un caràcter protagonista en defensa dels drets humans tant en l’àmbit judicial com en l’extrajudicial tant a Espanya com a l’estranger, en relació a les activitats empresarials.

Aquest inclourà noves obligacions tant per a l’Estat com per a les empreses i per tant exigirà una adequació dels mecanismes judicials i extrajudicials existents i la creació d’altres de nous, que permetin la reparació d’abusos comesos tant dins com fora del territori espanyol.

Adjuntem el programa de la jornada.

És una jornada gratuïta amb places limitades. Cal que envieu la vostra sol·licitud d'Inscripció per correu electrònic a: dretshumans@cicac.cat

Salutacions cordials,