Mesa Internacional sobre la Crisi de Refugiats a Europa

Benvolguts i benvolgudes,

En els darrers mesos hem estat testimonis d’una de les crisis humanitàries més grans de la historia d’Europa, motivada per nombrosos conflictes armats, entre els quals ha adquirit una rellevància especial la situació de Síria. 

L’Advocacia Espanyola, en la seva funció de defensora permanent dels Drets i Llibertats fonamentals, no ha estat indiferent davant d’aquesta enorme crisi ni davant la vulneració dels Drets Humans de milions de persones necessitades de protecció internacional. 

Com a part de les diverses accions que s’han posat en marxa, se celebrarà una Mesa Internacional sobre la Crisi de Refugiats a Europa, que es durà a terme el dia 26 de maig a les 9.30h al Saló d’Actes del Consejo General de la Abogacía Española(Paseo de Recoletos, 13 - 28004 Madrid). 

A través de dues taules rodones s’analitzaran els reptes i desafiaments als quals s’enfronten els diferents actors governamentals, tant nacionals com internacionals, així com el paper de la societat civil davant aquesta crisi humanitària. 

L’esdeveniment tindrà aforament limitat en la seva modalitat presencial, però podreu seguir-lo online. 

Per inscriure-us i fer el seguiment via streamming haureu d’enregistrar-vos a la web de FORMACIÓ del Consejo, al qual podeu accedir a través de l’enllaç següent:

En la confiança que pugui ser del vostre interès.

 Cordialment,