Nous cursos de català per als col·legiats

Benvolgudes, benvolguts,

 Un any més des del CICAC ens ofereixen els cursos gratuïts que facilita el Departament de Justícia de la Generalitat.

 Us adjuntem la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2017 i la butlleta d’inscripció que els interessats haureu d’omplir i enviar DIRECTAMENT al servei lingüístic del CICAC DES D’ARA MATEIX FINS AL DIVENDRES 3 DE FEBRER A LES 24H (o fins esgotar les places disponibles).

 Cal destacar que enguany el curs finalitza al mes de novembre (atesos els comentaris i propostes que els usuaris els van fer arribar) i que els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) seguiran fent l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat (plataforma des d’on els alumnes us podeu baixar els exercicis i disposeu de moltes eines formatives en català i a la qual us haureu de donar d’alta durant el mes de desembre).

 Atès que les places són molt limitades (150 per a tot el col·lectiu) i que els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats tenen un cost que assumeix l’Administració, és imprescindible que us comprometeu a seguir i acabar aquell al qual decidiu inscriure-us. En aquest sentit, també recordeu que qui s’inscrigués al curs anterior i no hagi fet el seguiment complet no es podrà inscriure enguany.

 Salutacions cordials,