Comunicat: 10/2018 – Actuació tècnica per al cap de setmana del 20 i 21 de gener

Benvolgudes i benvolguts,

Durant el cap de setmana dels dies 20 i 21 de gener es durà a terme una actuació tècnica de manteniment preventiu dels sistemes d’informació judicial de l’Administració de justícia.

 Aquesta actuació, necessària, està previst que s’iniciï a partir de les 15:00 hores del dissabte dia 20 de gener fins a les 8:00 hores del diumenge dia 21 de gener. Durant aquest interval de temps, no estaran disponibles les aplicacions informàtiques judicials que són competència del Departament de Justícia.

 L’actuació, doncs, es porta a terme en un interval de temps on s’intenta minimitzar l’impacte sobre l’activitat de l’Administració de justícia, tot sabent que alguns serveis, com la guàrdia, tenen una activitat ininterrompuda els set dies de la setmana.

 En conseqüència, l’extranet del professional no estarà disponible durant l’interval indicat. Els professionals no podran presentar demandes o escrits, gestionar taxes judicials, fer consultes de justícia gratuïta o accedir a través de l’extranet als vídeos del sistema Arconte 2.

 Ben cordialment,