Comunicat: 30/2018 – Subhasta obres

Benvolgudes i benvolguts,

En el marc d’activitats que promou el Consejo General de la Abogacía Española en relació a la igualtat de gènere, han posat en marxa la subhasta d’onze obres creades en la Jornada “Arte Urbano por la Igualdad” del passat 12 de desembre, i que han estat exposades a la Casa de América durant la Conferència Anual de l’Advocacia.

La recaptació es destinarà íntegrament al Fons de Beques Fiscal Soledad Cazorla per a orfes de violència de gènere.

Els deu artistes -Aly Calle, Animalitoland, Cinta Arribas, Digo Diego, Dos Jotas, Hyuro, NSN997, Parsec!, Susie Hammer y Ze Carrión- van crear davant el públic obres que representen la seva visió de la igualtat-desigualtat entre homes i dones. També se subhastarà una obra col·lectiva, amb participació ciutadana, i la seva producció la va dirigir La Rueda Invertida.

La subhasta es durà a terme entre les 12:00 del 25 de gener i las 23:59 del 15 de febrer de 2018. El preu de sortida de cada obra és de 750 euros i per participar només cal enviar una oferta a subasta-arteurbano@abogacia.es.

 La informació sobre les obres i el desenvolupament de la subhasta estarà disponible en l’enllaç http://www.abogacia.es/site/subasta-arteurbano/subasta-solidaria-derechosenigualdad/.

 Ben cordialment,