Comunicat: 32/2018 – Congrés DDHH a Terrassa

Benvolgudes i benvolguts,

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliment efectiu dels drets que li són reconeguts, organitza el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa l’1 i 2 de març de 2018.

 Els drets econòmics, socials, culturals i ambientals (DESCA) són una condició material bàsica per poder gaudir d’una vida digna, desenvolupar lliurement la personalitat i participar dels afers públics de la societat.

 L’objectiu d’aquest congrés és buscar les vies legals per fer efectius els drets econòmics, socials, culturals i ambientals que la normativa nacional i internacional reconeix. Aquest és un congrés destinat a l’advocacia i a tota la societat civil per proporcionar-los mecanismes de defensa dels Drets Socials.

 Donada la multidisciplinarietat d’aquest Congrés han previst realitzar una Ponència inaugural per a tots els qui assisteixin, a càrrec del Sr. Mikel Mancisidor, Membre del Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides, tot seguit d’una Taula Rodona amb diferents persones expertes en el tema; a més a més, es realitzaran tallers pràctics que abordaran la justiciabilitat de diferents drets com ara el dret a un medi ambient saludable, dret a l’educació, dret a l’habitatge i als subministrament bàsics, dret al treball i a les prestacions de la seguretat Social, entre d’altres...

Per a més informació sobre els tallers, inscripcions (és preveu la inscripció per dia), transport públic/privat i allotjament podeu visitar el següent enllaç:

Congrés de Drets Humans 2018

 Ben cordialment,