Comunicat: 41/2018 – I Congrés de Consum de l’Advocacia

Benvolgudes i benvolguts,

Em plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana i el Col·legi d’Advocats de BARCELONA han acordat organitzar conjuntament el I CONGRÉS DE CONSUM DE L’ADVOCACIA, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de març de 2018. En aquest Congrés s'abordarà el Dret de Consum des de diferents vessants i perspectives i hi hauran ponents de reconegut prestigi, especialistes en la matèria.

La inauguració del Congrés anirà a càrrec del President del CICAC, Il·lm. Sr. Julio J. Naveira, la Degana de l’ICAB, Il·lma. Sra. Eugènia Gay, i el Degà de la Facultat de Dret de la UB, Sr. Xavier Pons.

El aquest Congrés es tractaran diversos temes, entre d’altres “El control de transparència i la contractació bancària”, que anirà a càrrec del Magistrat del Tribunal Suprem, Il·lm. Sr. Francisco J. Orduña i de l’Il·lm. Sr. Carlos Sánchez, Lletrat del Gabinet Tècnic del Tribunal Suprem, o “Els contractes a distància i fora de l’establiment. El dret de desistiment”, que anirà a càrrec del Sr. Eugenio Ribón, advocat i expert en la protecció de consumidors i usuaris i dels magistrats Il·lma. Sra. Rosa M. Méndez i Il·lm. Sr. José Manuel Terán.

Tanmateix, en el marc del Congrés està prevista la celebració d'un "Homenatge de l'Advocacia a la Judicatura” en el plantejament de qüestions prejudicials i la seva incidència en les modificacions legislatives i l'efectivitat del Dret Comunitari a Espanya, al que esteu tots convidats.

Com a espai de trobada i networking, el dijous dia 15, al vespre, tindrà lloc un Sopar-Còctel al Boo Restaurant & Beach Club. El menú serà a càrrec de La Farga Restaurant. Després del sopar hi haurà ball, barra lliure i DJ. Hi haurà també un servei addicional d’autocar des de l’ICAB fins al restaurant, tant d’anada com de tornada. El preu del sopar és de 30€, IVA inclòs, que no està inclòs en el preu d’inscripció al Congrés, per la qual cosa els interessats en assistir-hi hauran de formalitzar una inscripció a part.

Us adjuntem el programa amb tota la informació, que també podeu consultar des de la web del CICAC i l’ICAB.

 Les inscripcions s’han de tramitar des del següent link:

 Rebeu una cordial salutació,