Comunicat: 113/2018 - Jornada sobre Dret de Consum

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa impartirà la Jornada sobre Dret de Consum  que tindrà lloc el dilluns 28 de maig de 2018 presencialment al Saló d’Actes de la Seu Col·legial (Carrer Gabriel Querol núm. 21-23 de Terrassa). De la mà del magistrat Il·lm. Sr. Ignasi Fernández de Senespleda, especialista en Civil, descobrirem l’estat de la qüestió d’aquest tema al nostre país i la nostra legislació, incidint especialment en qüestions de responsabilitat que es puguin demanar als fabricants o comercialitzadors dels productes en funció de si la obsolescència programada s’ha informat o no al consumidor.  

Què és? La recent reforma del Codi de Consum francès recull aquesta definició: “la obsolescència programada es defineix per totes les tècniques mitjançant les quals un comercialitzador busca reduir deliberadament la vida útil d’un producte per augmentar la seva taxa de reemplaçament”, el que significa més vendes i més consum del seu producte. Més beneficis (i més residus). 

Aquesta Jornada tindrà lloc en jornada de tarda. (a partir de les 18.00h) amb el següent contingut: 

  • Dret de Consum: la obsolescència programada: Què és? Com està regulada? Pot donar dret a reclamar contra el fabricant o comercialitzador? 

El preus són:

  • Col·legiats i col·legiades de l’ICA Terrassa.- 10€
  • Col·legiats i col·legiades de la resta de Col·legis d’Advocats.- 20€
  • Gratuït per a alumnes  EPJ promocions 2016/17 i 2017/18 

Per a més informació: www.cicac.cat

 

Ben cordialment,