Comunicat: 150/2018 – VI Jornades d’Advocats i Advocades de Violència de Gènere

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que els dies 4 i 5 d’octubre d’enguany, se celebraran a Reus les VI Jornades d’Advocats i Advocades de Violència de Gènere. 

Us anotem l’enllaç https://www.abogacia.es/site/jornadas-violencia-genero-2018/ que inclou el programa científic de les jornades, amb el butlletí per a la inscripció, hotels que recomana l’organització i altres informacions d’interès. 

La data límit d’inscripció és el dilluns 24 de setembre. 

La quota general és de 120 euros IVA inclòs. El sopar del dijous 4 d’octubre és de lliure adscripció i té un cost addicional de 33 euros IVA inclòs. 

El telèfon de contacte de la Secretaria Tècnica de les Jornades per a consultes és el (952) 062654 i el correu electrònic: jornadasVG@abogacia.es 

En el marc d’aquestes Jornades s’analitzaran temes de gran interès i transcendència como són, entre d’altres: Les noves formes de violència contra la dona, la valoració del risc en l’àmbit policial i forense, l’estudi de les estratègies necessàries per a una bona relació professional amb les dones víctimes de violència, la resposta penal als delictes comesos amb les noves tecnologies i la violència de gènere en els joves i adolescents.  

Si esteu interessats en participar-hi, seguiu les indicacions que trobareu clicant l’enllaç.

 Cordialment,