Comunicat: 188/2018 - Extranet del professional - Eliminació avís per SMS - Manteniment avís per correu electrònic

Benvolgudes i benvolguts,

Aquesta comunicació té a veure amb els sistemes de comunicació que podíeu escollir per rebre missatges d’eJCAT per seguir les presentacions de TTAs i, en el cas dels procuradors, els trasllats de còpies de RED. 

Com sabeu, en origen, es podia escollir entre l’opció d’SMS i la de correu electrònic, tant al portal de l’extranet -que afectava a RED i per defecte a TTA-, com al mòdul de TTA per cada una de les demandes enviades en cas que es volgués modificar el canal establert per defecte.  

Actualment, amb l’extensió de l’ús del correu electrònic en dispositius mòbils i tenint en compte raons de racionalització econòmica s’ha decidit eliminar la opció del SMS. L’eliminació es produirà molt probablement abans d’acabar l’any en una data pendent de concretar que en tot cas es comunicarà amb antelació. 

Per aquesta raó, us recomanem que si teniu seleccionada l’opció “SMS” aneu fent el canvi a “correu electrònic” al llarg del període de transició. En el moment que elimineu el canal SMS, rebreu amb normalitat els missatges que estiguin pendents d’arribar. Només s’eliminarà la possibilitat d’escollir canal SMS per a noves comunicacions. 

Quan s’elimini definitivament aquesta opció, si algú encara té seleccionat el canal SMS, se li canviarà a “correu electrònic” de forma automàtica i l’adreça de correu destí quedarà buida a l’espera que la complimenti segons els seus interessos. 

Atentament,