Comunicat: 189/2018 – Cursos llengua catalana – Edició 2019

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més s’ofereix als col·legiats/des els cursos gratuïts de català que ens facilita el Departament de Justícia de la Generalitat.

 Us adjuntem la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2019 i la butlleta d’inscripció que els interessats heu d’omplir i enviar al servei lingüístic del CICAC (serveilinguistic@cicac.cat – Tel. 93.487.50.68) des d’avui 15 DE NOVEMBRE A LES 9.00H,  FINS AL DIJOUS 22 DE NOVEMBRE A LES 24H (o fins esgotar les 200 places disponibles).

 Cal recordar que els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) seguireu fent l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d’on els alumnes us baixeu els exercicis i disposeu de moltes eines formatives en català i a la que us haureu de donar d’alta durant el mes de desembre (rebreu un correu del Departament de Justícia amb instruccions de com fer-ho).

 Com a recordatori, atenent que les places són molt limitades (200 per a tot el col·lectiu) i que els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l’Administració, és imprescindible requerir el compromís de seguiment a tots els qui us inscriviu. En aquest sentit, recordeu l’advertiment d’edicions anteriors: els inscrits al curs anterior que no hagin fet el seguiment del curs no es podran inscriure enguany.

 Cordialment,