Comunicat: 7/2019 - Jornada sobre els problemes pràctics dels judicis de desnonament i desallotjaments d’okupes

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa ofereix el proper 17 de gener a partir de les 16.30 hores de forma presencial al Saló d’Actes la Jornada sobre els problemes pràctics dels judicis de desnonament i desallotjaments d’okupes, on s’abordaran els problemes pràctics que s’esdevenen en els judicis de desnonament d’habitatge i els de desallotjament d’okupes amb el següent programa:

16.30h - La Jornada s’inciarà amb la ponència sobre Ocupació d’habitatges, a càrrec del Sr. Federico Adan, professor agregat de Dret Processal a la URV, que ens parlarà del tractament civil i l’advocada Sra. Cristina Vallejo, que s’ocuparà de la vessant penal.  

17.30h – Seguirem amb la ponència ‘a tres veus’ sobre els problemes pràctics dels judicis de desnonament per falta de pagament i precari, a càrrec del Sr. Josep M. Sabater, LAJ 1ª inst. 3 de Tarragona, que tractarà dels problemes pràctics de la demanda, contestació a la demanda i citació. La magistrada Il·lnma. Sra. Rosa M. Font, del jutjat de 1ª inst. 5 de Terrassa ens parlarà dels problemes pràctics de la prova i la celebració del judici. I el Sr. Raúl González, LAJ 1ª inst. 38 de Barcelona conclourà, parlant dels problemes pràctics de la formulació de recursos i de l’execucióen aquest tipus de procediments.

El preu de la inscripció es 10€ col·legiats/des de Terrassa i de 20€ per a la resta de col·legiats/des.

Per a més informació podeu visitar www.cicac.cat

 Cordialment,