Comunicat: 47/2019 - Comissió Mediació: Llista de mediadors i mediadores-partit judicial Figueres

Benvolgudes i benvolguts,

Em complau adreçar-me a vosaltres per comunicar-vos que, des de l’11 de febrer de 2019, el Degà i la resta de Junta de l’ICAFI em van encarregar la tasca que comporta la Comissió de Mediació, la qual cosa espero fer de la millor manera.

Una de les primeres qüestions que em plantejo és tenir una base o llista dels mediadors i les mediadores que treballen dins la nostra demarcació (i que siguin advocats).

Aquesta llista es podrà donar als ciutadans que busquin un mediador a títol particular en el nostre partit judicial i que s’adrecin a l’ICAFI per demanar-la (com també passa amb la llista d'advocats).

Si esteu interessats en formar-ne part i disposeu de la titulació específica (que haureu d'acreditar adjuntant-la en la resposta), us agrairé que respongueu afirmativament a aquest correu abans del 18.03.19.

Per a la vostra tranquil·litat, us confirmo que la informació es facilitarà exclusivament als ciutadans que pretenguin fer una Mediació particular i, si no ho indiqueu diferent, només els facilitarem nom, adreça professional i telèfon del despatx.

En la confiança que donareu suport a aquesta iniciativa, aprofito l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.