I Jornades nacionals de menors i adolescència

Formació Icafi

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que els propers dies 12 i 13 de setembre tindran lloc a Cadis les I Jornades Nacionals de Menors i Adolescència.

És la primera vegada que es tindrà l’ocasió de debatre sobre un tema que preocupa la societat i l'advocacia, en un marc incomparable com és la ciutat de Cadis i amb uns ponents experts en aquesta matèria que oferiran una visió multidisciplinària per crear un fòrum de debat i propostes que es promoguin des de l'advocacia institucional.

A l'enllaç https://abgcia.me/jornadasmenores-24 hi ha la informació de les jornades, que inclou el programa científic i el butlletí d'inscripció de congressistes.

En aquestes Jornades, es tractaran des de diversos punts de vista temes de gran interès, com la violència contra menors, la constitucionalitat de la declaració de desemparament, el conflicte de llei, la discapacitat, els drets transversals de la infància i els desafiaments legislatius en aquesta matèria.

El programa científic és de gran interès per als especialistes en la matèria, que presten un servei especialitzat en la defensa dels menors des de tots els Col·legis de l'Advocacia i per a aquells que, en general, tenen un interès especial en aquest camp.

Cordialment,