XII Jornades nacionals de violència de gènere

Formació Icafi

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que els propers dies 26 i 27 de setembre tindran lloc a Toledo les XII Jornades d'Advocats i Advocades de Violència de Gènere.

A efectes informatius, adjuntem l’enllaç:
https://abgcia.me/jornadasvg24 que inclou el programa científic de les Jornades, juntament amb el butlletí d'inscripció pels congressistes.

En aquestes Jornades s'abordaran els temes següents: violència vicària; tracta i explotació sexual de dones i nenes; violència econòmica com a violència de gènere; vint anys d'aplicació de la Llei orgànica 1/2004, del 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere; la violència de gènere des d'una perspectiva internacional; reflexions i enfocaments al voltant de la Llei orgànica 10/2022, de 6 de setembre, de garantia integral de la llibertat sexual; i la violència digital contra les dones.

El programa és de gran interès per als companys i companyes especialistes en la matèria que conformen els serveis d'assistència a les dones víctimes de violència de gènere als diferents Col·legis de l'Advocacia, i per als qui, en general, tenen un interès especial en aquestes qüestions.

Cordialment,