Comunicat 87/2024 – VIè Congrés de l’Advocacia Catalana

Benvolgudes i benvolguts,

Em plau adjuntar-vos el programa científic del VIè CONGRÉS DE L’ADVOCACIA CATALANA que organitza el CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA, i que tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre de 2024 al Palau de Congressos “LA LLOTJA” de LLEIDA.

Aquest congrés abordarà reptes fonamentals per a la nostra professió. Vivim en un món canviant, on les noves tecnologies, els canvis legislatius i les transformacions socials ens plantegen noves qüestions. Hem de ser capaços d’adaptar-nos a aquests nous temps sense perdre mai de vista els valors que ens defineixen: la defensa dels drets, la recerca de la justícia i el respecte a la dignitat humana. En aquesta sisena edició, mantindrem el mateix esperit de treball en equip i col·laboració que en les anteriors, per aconseguir de nou un esdeveniment útil, pràctic, i obert, en el que la participació de les persones assistents segueixi sent un factor diferenciador respecte d’altres formacions.

De totes les intervencions i aportacions que es duguin a terme durant el congrés, el comitè científic elaborarà un document exhaustiu on es recullin les necessitats, les sensibilitats, els interessos i les inquietuds de l’advocacia catalana envers la nostra professió.

En relació als temes organitzatius, us informem que:

  • Aquest congrés només s’oferirà en format PRESENCIAL.
  • Les persones congressistes tindran un 10% de descompte en l’AVE – Llarga distància. S’enviarà per correu electrònic el codi, una vegada es formalitzi i confirmi la inscripció al Congrés.

Les TARIFES del congrés son:

  • Persones col·legiades a qualsevol dels col·legis d’advocats/advocacia de Catalunya: 180€ (amb sopar del 28/11 inclòs).
  • Advocacia jove: 135€  (amb sopar del 28/11 inclòs).
  • Estudiants del màster d’accés a l’advocacia: 60€ (no inclòs el sopar del dijous, 28 de novembre de 2024)

El Col·legi bonificarà una part de la inscripció depenent del nombre de col·legiats inscrits. 

Per a més informació, així com per a la tramitar la inscripció, us remetem a la pàgina web del CONGRÉS DE L’ADVOCACIA:

https://www.congresadvocacia.cat/

Cordialment,