Advocada exercent amb 8 anys d´experiència i amb despatx professional propi a Girona que conta amb un petit equip professional, li interessaria col.laborar i/o treballar per hores en un altre despatx d´advocats ja sigui a la demarcació de Girona o Figueres. Amb àmplia experiència en tots els àmbits i especialment en el dret penal. Interessats/ades trucar al 676326282 o mail de contacte eugenia.guellsimo@icag.cat (Data anunci: 07/10/2014)

Advocada amb deu anys d’experiència i despatx propi a Girona, CERCA despatx per treballar o col•laborar a temps parcial a Girona o Figueres. Master a l’Escola de Pràctica Jurídica realitzat.
Raó Tel. 600 222 249 esther.felipvila@icag.cat (Data anunci: 26/06/2014)

Advocat Laboralista per administració pública del sector serveis.
Les principals funcions són : 1) assessorar a la direcció de RRHH pel compliment normes legals 2) Participar en els processos jurídics i administratius davant dels organismes competents 3) participar en la interlocució amb els representants legals dels treballadors 4) elaborar documentació de caire laboral que s’escaigui.
Es necessari disposar de mínim 5 anys d’experiència en jurisdicció social. S’ofereix contracte temporal per relleu (3 anys), horari partit matins i tardes. Localitat treball: Maresme.
Interessats/des enviar currículum a seleccioadvocat@gm ail.com (Data anunci: 12/02/2014)