Cicle de conferències sobre aspectes civils, tributaris, processals i administratius dels arrendaments urbans

Benvolguts companys,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha col·laborat amb el Col·legi d’Advocats de REUS i la Universitat Rovira i Virgili per organitzar un “Cicle de conferències sobre ASPECTES CIVILS, TRIBUTARIS, PROCESSALS I ADMINISTRATIUS DELS ARRENDAMENTS URBANS.  Aquest cicle de conferències tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi de Reus, en les següents dates i horaris:

       Dimarts, 07 de febrer de 2017, a les 19:00h: “Aspectes civils i administratius dels arrendaments urbans I” a càrrec de la Sra. Elga Molina Roig, Investigadora de la Càtedra UNESCO d’Habitatge a l’URV.

       Dimarts, 14 de febrer de 2017, a les 19:00h: “Acotacions del món pràctic” a càrrec de l’Il·lm. Sr. Carlos V. Carramolino Gómez, Magistrat Jutge del Jutjat de Primera Instància núm. 6 de Tarragona.

       Dimecres, 22 de febrer de 2017, a les 19:00h: “Aspectes tributaris i processals dels arrendaments urbans” a càrrec de la Dra. Estela Rivas Nieto, i la Dra. Elisabet Cerrato Guri, Professores càtedra UNESCO Habitatge a l’URV.

       Dimarts, 28 de febrer de 2017, a les 19:00h: “Aspectes civils i administratius dels arrendaments urbans II” a càrrec de la Sra. Rosa Maria Garcia Teruel, Investigadora de la Càtedra UNESCO d’Habitatge a l’URV.

 Totes les conferències són presencials i també es poden seguir per videostreaming.

 Per als assistents “presencials” no col·legiats a l’ICA REUS, i  per als inscrits que ho vulguin visualitzar mitjançant el videostreaming l’import per a cada conferència serà de 15€.

Rebeu una cordial salutació,