Comunicat: 85/2019 - Jornada: "La Llei de la segona oportunitat"

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que el dia 14 de juny en horari de 9.30 a 13.30 h se celebrarà una jornada sobre: la Llei de la 2a oportunitat. 

Hi participaran Martí Batllori, advocat i coordinador del Grup de treball de segona oportunitat de la Comissió de Normativa ICAB-Consell de l’Advocacia Catalana que ens introduirà a l’eina de la 2a oportunitat de la persona física no empresària.

També comptaran amb el senyor Miguel Àngel Chamorro, magistrat del jutjat de 1a instància núm. 50 de Barcelona que parlarà sobre els acords extrajudicials de pagaments, el concurs consecutiu i el BEPI, tot des d’un enfocament molt pràctic. 

Us adjuntem el programa perquè tingueu tota la informació.

Podeu realitzar les inscripcions a través d’aquest enllaç: https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/

 NOTA IMPORTANT PER FER LA INSCRIPCIÓ: Amb motiu del canvi de programari del CEJFE per fer les inscripcions cal llegir atentament les indicacions següents

  • Si ja heu participat en altres activitats formatives del CEJFE cal que cliqueu a “he oblidat la contrasenya”. Seguiu les passes que el mateix programa us indicarà i quan hagueu actualitzat la contrasenya ja podreu entrar en el sistema. Un cop a dins desplegueu “Activitats obertes” i seleccioneu l’espai de la 2a oportunitat. Heu de rebre un correu de confirmació de la inscripció a l’activitat..
  • Si no heu participat en cap activitat formativa del CEJFE, cal que us registreu per primera vegada. Ompliu les dades que es demanen i un cop finalitzat el registre us podreu inscriure a l’activitat desplegant “Activitats obertes” i seleccionant l’espai de la 2a oportunitat. També rebreu un correu confirmant la inscripció.
  • En la pàgina d’inscripcions inicial https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/, a la part esquerra, trobareu uns manuals que us expliquen de forma molt visual com fer-ho.

En cas que tingueu dificultats podeu trucar-los al telèfon 93 5527982. 

També, si finalment no poguéssiu realitzar-la, envieu-los un e-mail a uiajcejfe.dj@gencat.cat amb el vostre nom i cognom, adreça de correu electrònic i DNI i us faran la inscripció. 

Cordialment,