Comunicat: 135/2019 - Webinar NETPRALAT: "Per què hem de preocupar-nos de les persones acusades vulnerables?"

Benvolgudes i benvolguts,

Us adjuntem informació sobre un webinar que organitza el CICAC en el marc del projecte europeu: “Treballant en xarxa per a enfortir els drets de les persones detingudes amb formació transnacional orientada a la pràctica per l’advocacia” NETPRALAT en les seves sigles en anglès. 

Webinar online en el marc del projecte europeu NETPRALAT: “Per què hem de preocupar-nos de les persones acusades vulnerables?” és el primer títol d’una sèrie de seminaris en línia que es realitzaran en el marc del projecte i es durà a terme el divendres 20 de setembre a les 10.30 h (9.30 h UK) 

Conferenciant: Sra. Gillian Mawdsley, membre el Col·legi de l’Advocacia d’Escòcia i membre del seu Comitè de Dret Penal. Advocada penalista en exercici, també es dedica a la docència en diverses universitats del Regne Unit a nivell de postgrau i participa en el desenvolupament de programes de formació sobre diversos temes legals. 

Estructura del seminari: conferència de 20 a 30 minuts; i 15 minuts més per preguntes/intervencions. 

Contingut: el webinar tractarà sobre les persones acusades vulnerables en fase prèvia al judici; les dificultats a què s’enfronten i quines són les conseqüències de no tenir-les en compte; finalment, el paper dels governs en la posada en marxa de solucions adequades. 

Idioma: Anglès 

Inscripcions: Contactar amb manager@netpralat.eu

Aquest és un webinar gratuït, però cal fer la inscripció ja que s’enviarà un enllaç personalitzat a totes aquelles persones que s’hi connectin.  

Ben cordialment,