Comunicat: 192/2019 Cursos de català gratuïts

Benvolgudes i benvolguts,

Com cada any i des de fa ja 12 anys, el CICAC ofereix als col·legiats i les col·legides els cursos gratuïts de català que proporciona el Departament de Justícia de la Generalitat. 

Us adjuntem la informació relativa a la nova edició d’aquests cursos per al 2020 i la butlleta d’inscripció que els interessats haureu d’omplir i enviar al servei lingüístic del CICAC (serveilinguistic@cicac.cat) DES D’AVUI, DIMARTS 26 DE NOVEMBRE A LES 9.00H,  FINS EL DIMARTS 3 DE DESEMBRE A LES 24H (o fins esgotar les 200 places disponibles). 

Recordeu que en tots els inscrits als cursos (B, C i llenguatge jurídic) feu l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat., des d’on accediu als exercicis i disposeu de moltes eines formatives en català (us hi haureu de donar d’alta durant el mes de desembre; ja rebreu un correu del Departament de Justícia amb instruccions). A la informació annexa hi consten les hores de dedicació.  

Així mateix, us traslladem la petició del Departament quant al compromís dels interessats, perquè hi ha molt poques places i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l’Administració. En aquest sentit, també cal recordar que, tal com advertíem a les edicions anteriors, els inscrits al curs anterior que no hagin fet el seguiment del curs no es podran inscriure enguany.

Ben cordialment,