Comunicat: 204/2019 - Jornada "Una estratègia catalana davant la desaparició forçada de menors"

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que el proper dia 19 de desembre, de 10.00h a 18.30h, se celebrarà a la Sala d’actes del CEJFE la  jornada científica següent: “Una estratègia catalana davant la desaparició forçada de menors”, amb la participació de l’Observatori de les desaparicions forçades de menors. 

Participaran en la inauguració de l’acte la Sra. Patrícia Gomà Pons, secretària general del Departament de Justícia, la Sra. Núria Clèries Nerín, directora del CEJFE, el Dr. Santiago Castellà Surribas, professor de Dret i Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili i director del Comitè Científic de l’ODFM i el Sr. Favián Salvioli, relator especial de l’ONU sobre la promoció de la veritat, la justícia, la reparació i les garanties de no repetició. 

Farà la cloenda de la jornada l’Honorable consellera de Justícia, Sra.Ester Capella. 

El termini per inscriure’s finalitzarà el proper dia 18 de desembre. Per fer la inscripció podeu clicar aquí, a on trobareu també més informació sobre aquesta jornada. Us adjuntem el programa amb aquest correu electrònic. 

Els assistents a la jornada se’ls lliurarà un certificat. 

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el 93 552 79 82. 

NOTA IMPORTANT per fer la inscripció:

Les persones que participeu per primera vegada en una activitat del CEJFE us haureu de registrar. Teniu uns manuals en la pàgina d’accés a inscripcions que us ajudaran a fer els passos necessaris.

Un cop registrats entreu en “Activitats obertes” i seleccioneu aquesta jornada.

Per a les persones que heu fet formació o heu assistit a alguna jornada o conferència al CEJFE heu de posar les vostres claus d’accés. Si no les recordeu heu de marcar “he oblidat la contrasenya” i seguir les instruccions que s’indicaran. 

Tractament de les dades La base de dades del CEJFE és d’ús estrictament intern. Les vostres dades personals no es comunicaran a tercers i només es faran servir per enviar-vos les notificacions relatives a les activitats del CEJFE. 

Cordialment, ,