Comunicat 47/2020 - Jornada oberta: Les dones en el món laboral: de la precarització a l'assetjament

Benvolgudes i benvolguts,

Us enviem la informació rebuda sobre la jornada oberta que farà el CEFJE el dia 12 de març, de 16h a 19h, a la Sala d’Actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada: “Les dones en el món laboral: de la precarització a l’assetjament”.

Les inscripcions estaran obertes fins el dia 11 de març -o fins que s’exhaureixin les places- a Inscripció web. Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència.

El programa és el següent:

  • ·         Presentació a càrrec de Núria Clèries, directora del CEJFE.
  • ·         Ponència a càrrec de Sixte Garganté, professor de Dret de Treball de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona: La precarització i violència econòmica.
  • ·         Diàlegs sobre la protecció front l'assetjament que pateixen les dones en el treball
  • o   Teresa Blasi, advocada i Presidenta de la Comissió de dones advocades a l’ICAB. Forma part de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista del CEJFE.
  • o   Telma Vega, inspectora de treball de la Inspecció de Treball de Catalunya.
  • o   Fernando Salinas, magistrat emèrit de la Sala Social del Tribunal Suprem. 

Trobareu més informació a: 

http://cejfe.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/dones-mon-laboral-precaritzacio

Si és del vostre interès (i no ho heu fet encara), podeu activar la vostra subscripció al Butlletí InfoCEJFE a l’aplicatiu de butlletins corporatius de la Generalitat, dins l’apartat d’Educació i Formació, per estar al corrent de les novetats formatives del Cejfe.

Una cordial salutació