Comunicat 108/2020 - Informacions d'interès

Benvolgudes i benvolguts,

Us adjuntem l’Ordre SND / 307/2020, 30 de març, per la qual s'estableixen els criteris interpretatius per a l'aplicació de el Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, i el model de declaració responsable per a facilitar els trajectes necessaris entre el lloc de residència i de treball.

Per altra banda, l’Agència Estatal BOE en ha enviat un vincle a la Biblioteca Jurídica Digital, on podeu consultar de forma gratuïta una recopilació actualitzada de la normativa en la matèria dictada sobre COVID19

També us remetem un parell de documents de l’Editorial “Tirant lo Blanch” en relació l’afectació en el Dret Laboral durant la crisi del COVID-19:

-Dossier: LAS ÚLTIMAS NOVEDADES MÁS DESTACADAS SOBRE LOS ERTES. Actualitzat al RDecret-llei 9/2020, de 27 de març, pel que s’adopten mesures complementaries, en l’àmbit laboral, per pal·liar els efectes derivats del  COVID-19 (TOL7.849.850).

- RD Llei. Permís retribuït recuperable per a las persones treballadores dels serveis no essencials. Signat per: Domingo Carbajo, Inspector de Hacienda del Estado.

Esperem que tota aquesta informació sigui del vostre interès.