Comunicat TO 5/2020 - Avançament de justificacions i de pagaments TOAD

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que, excepcionalment, s’avançaran el màxim possible els pagaments dels serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut. 

Aquests avançaments, requereixen l’esforç de totes les parts implicades. Això vol dir que vosaltres haureu de fer-nos arribar tots els justificants el darrer dia de cada mes, és a dir, aquest mes ho hem de tenir tot el 30 de juny que és el proper dimarts.

Totes les justificacions que no tinguem a finals de mes es comptabilitzaran al mes següent. Això, en el cas de guàrdies, implicarà que si dobleu una guàrdia i no es pot comptabilitzar a temps, serà comptabilitzada com guàrdia sense actuacions.

Heu de tenir en compte que darrera de les vostres justificacions hi ha una gran part de feina administrativa que també cal accelerar. Aquesta tasca és més àgil si aneu portant o enviant les justificacions en el moment que feu les actuacions i no espereu a final de mes.

Aprofitem doncs per recordar-vos que podeu enviar justificacions i assistències escanejades (excepcionalment) als correus helena@icafi.com o gqa@icafi.com , a ser possible en format pdf. Intenteu no enviar documents en format imatge (jpeg, gif, tiff, png, ........)  perquè es veuen malament i són fitxers molt grans. 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Com sempre, gràcies per la vostra col·laboració,