Comunicat 213/2020 – Conferència CGAE: “Los medios tecnológicos de investigación en el proceso penal”

Benvolgudes i benvolguts,

En el marc de les activitats de formació del CGAE, el dilluns 14 de setembre de 16.30h a 18.30h se celebrarà la Conferència “Los medios tecnológicos de investigación en el proceso penal”, que inaugurarà la Presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Sra. Victoria Ortega Benito, i en la qual intervendrà com a ponent el Sr. Manuel Marchena Gómez, President de la Sala Segona del Tribunal Suprem.

Com sempre, s’hi podrà assistir tant presencialment com on-line i de forma gratuïta, prèvia inscripció a través de l’enllaç: https://www.formacionabogacia.es/course/view.php?id=514

En compliment de l’ORDRE 1047/2020, de 5 de setembre, de la Consejería de Sanidad de la Comunidad de Madrid, per la qual es modifica l’Ordre 668/2020, de 19 de juny, per la qual s’estableixen mesures preventives per fer front a la crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, l’aforament presencial estarà limitat a les especificacions establertes en la normativa esmentada i, per aquest motiiu, s’atendran le sincscripcions per ordre d’arribada.

Per resoldre qualsevol incidència tècnica, adreceu-vos al telèfon 91 150 10 03 o al correu soporte@formacionabogacia.es

Cordialment,